Meer informatie

Deze pony got it all !! De x-facktor, het gouden randje, de WAUWW factor, top kwaliteit, lief, braaf, makkelijk en gezond !!

Omdat pony's eenmaal niet meegroeien zijn wij op zoek naar een nieuw baasje en 5***** plekje voor deze gave C-pony van 136,5.
Sun Ranch Sarros is een super opvallende verschijning, doet altijd zn best en heeft altijd goede zin !! Deze super lieve pony is een echte blikvanger in de ring, hij is niet alleen super knap maar heeft ook echt een wedstrijd mentaliteit !!

Sun Ranch Sarros is heel nagefelijk en zeer makkelijk te rijden door een ambitieus ruitertje !! springt graag en is gek op crossen en buitenritten.
Wij denken dat hij het als eventing pony ook heel goed zou kunnen doen. Hij is 100% gezond en heeft geen (stal)gebreken. Hij is 7 jaar oud en in het bezit van een Welsh stamboekpapier.

Ook is Sarros heel sociaal naar andere pony's in bijvoorbeeld de wei of op de ponyclub en of trailer.

Voor Sun Ranch zijn wij dus op zoek naar een liefdevol plekje en zien hem graag weer in de ring verschijnen met een nieuw ruitertje !! Huj is alleen te laden en lossen, loopt rustig de trailer op en af. Sarros is verkeersmak en kan op buitenrit. Hij kan in een groep maar ook goed alleen.

Alle keuringen toegestaan: kosten koper
  
s staat in Alem (5335delen van dit gesteld.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Brabantse kampioenschappen 2019 CB RES kampioen