Meer informatie

Vina Van Hof Ter Naillen is een paard met een opmerkelijke stamboom. Langs haar vaders kant zien we Querlybet Hero. De moeder van Vina heet Quinetje Van Het Spaans Kwartier (Toulon). Deze merrie gaf reeds verschillende paarden die presteren op nationaal en internationaal niveau.  

Vina springt momenteel parcours 1m-1.10m. Door haar snelle reactievermogen en snelheid springt zij zich regelmatig in de kijker. Zo won zij onder andere tijdens Jumping Mechelen, Flanders Horse Expo, … Vina is zeer braaf maar ze heeft zeer veel bloed, daarom is zij niet geschikt voor de beginnende ruiter. Vina is een paard dat altijd naar de overkant wilt, zij stopt nooit en zal altijd het beste van zichzelf geven. Door haar hoge energiegehalte zie ik ze dus ook niet misstaan in de cross.  

De combinatie van haar vele bloed, haar mooie lichaamsbouw en goede gedachtegang maken van haar ook de ideale fokmerrie. Vina gaf reeds een veulen op 2 jarige leeftijd. Deze was zeer braaf met de juiste proportie bloed.  

Dus bent u op zoek naar een paard waarmee u zich in de kijker wilt springen, of een goede fokmerrie om een moderne stam springpaarden uit op te bouwen? Aarzel dan niet om mij te contacteren.
Gsm nummer: 0475/321.371
Email: vaningelgem.charlotte@gmail.com
https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/310603/vina-van-hof-ter-naillen

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.