Meer informatie

Te koop;

Enter hengst van Henkie x Royal Dance x Solitair x Fruhling, goed bewegen!! Deze knappe jongen, genaamd Nimbus, is van Mei 2018. 
Hij staat net weer op stal na een lang weideseizoen.

Zijn moeder is ook nog in ons bezit en had dit jaar een Totilas veulen aan de voet. Zij heeft meerdere veulens bij ons gebracht waarvan een aantal al succesvol in de sport lopen. De nakomelingen zijn stuk voor stuk goeie bewegers en braaf in de omgang, alle veulens die naar de keuring zijn geweest kregen een eerste premie.

Kijk ook eens naar de advertentie van zijn moeder die tevens ook te koop staat, hier staat ook meer informatie over de half-broertjes en zusjes van Nimbus met foto's en filmpjes.

https://www.sporthorses.nl/advertentie/160173/te-koop/paarden-te-koop/super-mooie-fok-dresuurmerrie/?search=royal%20dance&pagenr=2

Nimbus zijn vader is de welbekende Gelderse dekhengst Henkie, die onder Adelinde Cornelissen diverse (dressuur)titels wist te behalen. Henkie wordt geroemd om zijn power, lossigheid en schakelvermogen......... alles wat een paard een goed sportpaard maakt!!

Voor meer informatie, filmpjes en of meer foto's kunt u bellen of appen naar 06-13480299

Nimbus wordt verkocht wegens drukte, opfok eventueel bespreekbaar.

T.E.A.B

Stamboom

Vader Henkie
Vader van vader Alexandro P
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Finishing Touch
Vader van moeder Royal Dance
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.