Meer informatie

Enthousiaste Orun gediplomeerde instructrice heeft tijd voor het geven van lessen aan huis en voor trainingspaarden/bijrijden! Ruime ervaring.

Trainen van uw paard/pony;

- voor IBOP, jonge paarden wedstrijden, pavo cup

- uitbrengen op wedstrijd

- opleiden naar hoger niveau

- voor de verkoop

- corrigeren

- keuringsklaar maken

- bijrijden van uw paard/pony

- instructie aan huis


Stalruiter geweest bij Dressuur-en africhtingsstal Frenk Jespers(7 jaar). Heb hier heel veel geleerd van Frenk  hoe je een paard opleidt en zowel jonge paarden als paarden op Prix st. George niveau getraind. Veel paarden opgeleid en succesvol uitgebracht op wedstrijd, Ibop, pavo cup en voor de verkoop. Ga hier met mijn paarden trainen waaronder mijn eigen welke op ZZ zwaar niveau loopt.

Hiervoor trainde ik ook al bij Frenk en heb ik veel paarden van mensen en mezelf in de sport, op kampioenschappen en voor de verkoop gereden(jonge en veel Z niveau).

Daarvoor opleiding paardenhouderij en sport gedaan en driekwart jaar gewerkt bij Dressuurstal Van Baalen. Ook hier veel geleerd. Tijdens de opleiding ervaring opgedaan bij oa. Van Tuijl Horses(veel voorgesteld voor de verkoop) en Frysk- Andaluz. Diploma paarden beoordelen FPS.

Het is mijn passie om paarden op te leiden, zo mooi mogelijk te ontwikkelen door een goede basis en met plezier hun werk te laten doen!

Help je graag door middel van les om met een zo fijn mogelijk gevoel paard/pony te rijden en er veel plezier en succes uit te halen voor ruiter en paard/pony!  Ras of niveau maakt niet uit, vindt het mooi om je verder te helpen met de kennis die ik heb opgedaan! Kan hem ook af en toe voor je bijrijden als je het druk hebt en bv toch op wedstrijd wilt of doorgetraind wilt hebben.

Ben ook in te huren voor bedrijven voor rijden/ lesgeven voor een dagdeel!

Voor meer info bel/mail gerust!