Meer informatie

Echte eyecatcher! Knappe jonge donkerbruine ruin met 1 maanoog. Voor iemand die opzoek is naar een goede sportpony en die iets speciaals zoekt! Op deze leeftijd al zo braaf en makkelijk te rijden vind je ze niet snel!
Hij valt bovenin de D-maat, moeder is 1.45m. en vader is 1.48m. Goed papier (NRPS). Komt bij bekende fokker vandaan. Hartstikke braaf onder het zadel en op vreemd terrein, heeft nog geen pas verkeerd gezet (bokt/steigert niet!). Wijkt al netjes voor het been en heeft zacht mondje. Ook na een paar dagen stil te hebben gestaan is het zo opstappen en wegrijden (longeren niet nodig!). Talentvolle pony voor de sport met goede gangen en actief achterbeen. Loopt al met veel balans en heeft een hele fijne galop. Ideaal om de jonge (dressuur)pony competities mee te rijden. Zowel geschikt voor de dressuur als voor het springen. Toont veel aanleg, losspring en dressuur filmpje is aanwezig en kan opgevraagd worden via whatsapp. Ook interessant als hunter pony. Loopt zo de trailer op, kan goed met andere paarden samen en is dol op aandacht. 

Pony is netjes ontwormd, geënt, naar de tandarts geweest en klinisch goedgekeurd. Voor meer info of een video stuur even een appje naar 0642904374. We hebben meerdere d-pony's te koop zie andere advertenties. Tevens kunt u bij ons terecht voor het doorrijden, uitbrengen en/of verkoopbemiddeling van pony's.

Stamboom

Vader Kraneveld's Kadans
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Mikel
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Rocky
m.m.m.