Meer informatie

Knappe 4 jarige Welsh (v. Veenstra's Grapjas) d-pony merrie. Heeft de perfecte D-maat (waar ze niet uit zal groeien) met nu 1.45/1.46m. Toppony met potentie voor de sport! 3 goede gangen en draaft met swung. Haalde als veulen op de keuring een 1e premie.

Rechtstreeks van de fokker gekocht afgelopen zomer, daarna rustig zadelmak gemaakt. Je kan haar gerust een week stil zetten en daarna zo weer opstappen, ze heeft namelijk een nuchter karakter en is niet spooky. Ze heeft een fijn mondje en loopt makkelijk nageeflijk. Ivm. leeftijd alleen wat kleine kruisjes gesprongen en pakte dit goed op. Dressuurmatig nu nog niet uit kunnen brengen maar hier is ze klaar voor. Ze is braaf op vreemd terrein en op buitenrit!

Ze is ontzettend lief, fijn en rustig in omgang en kan goed samen met andere paarden. Geen (stal)gebreken. Geen merriegedrag. Staat netjes recht op haar benen en heeft goede hoeven. Loopt makkelijk de trailer op. Geniet van alle aandacht en kan uren netjes stilstaan op de poetsplaats. Braaf bij de hoefsmid, tandarts etc.  

Voor meer info en een video graag een whatsapp berichtje naar 0642904374 (gelieve niet mailen). We hebben meerdere d-pony's te koop zie andere advertenties. (waaronder nog een andere 4 jarige palomino merrie van Desperado). Tevens kunt u bij ons terecht voor het doorrijden, uitbrengen en/of verkoopbemiddeling van pony's.

Stamboom

Vader Veenstra's Grapjas
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.