Meer informatie

Beste instructie zoekende,

Wil jij instructie op jou aangepast? Dan zal ik mij als eerste even voorstellen. Mijn naam is Emma van Baalen 26 jaar en gepassioneerd en werkend in de paardensector waarin ik mijzelf blijf ontwikkelen en professionaliseren.

Ik heb gestudeerd aan NHB Deurne en uitgestroomd als instructeur wedstrijdsport niveau 4 en springruiter op Z niveau. Daarnaast heb ik mijn HBO educatief management afgerond en ben ik nu werkend als mbo docent op een paardensport en -houderij opleiding.

Mijn ervaring in de paardensport ligt vooral bij het zadelmak maken, opleiden/corrigeren van paarden, rijdt momenteel op M niveau dressuur geclassificeerd en ben hier actief in met stijgend resultaat.

Naast mijn ervaring ben ik gespecialiseerd in de rijtechniek en trainingsleer, waar ik als instructeur alle kennis voor beschik om het ontwikkelen van je gevoel, rijtechnische aspecten en wat er in het lichaam van het paard gebeurt te kunnen koppelen.

Daarnaast ben ik ook actief in de fitnesssport waarbij ik oefeningen, tips en trics weet om je houding, onafhankelijke zit, bewust zijn van het gebruik van je lichaam en conditie te kunnen verbeteren.

Als docent en instructeur sta ik dagelijks in de rijbaan en begeleid, coach en geef ik instructie op verschillende niveau’s en verschillende leeftijden. Voorop staat het verbeteren van je paard tot een happy athlete om jou met plezier te laten rijden.

Zoek je een instructeur die zich inzet voor jou en je paard met gedrevenheid en passie? Dan kan ik jullie als combinatie tot een hoger niveau helpen! Ook kinderlessen geef ik met plezier!

Je kunt contact met mij opnemen via de mail of telefoon voor meer informatie!

Met vriendelijke groet,
Emma van Baalen
0642458429
emma.b@live.nl