Meer informatie

Mooie, lieve George Clooney x U. Class x Kennedy merrie 

George Clooney uit een st merrie van Upper-Class x Kennedy x ster, prestatie van Bustron, deze geweldige KWPN stamboom heeft Loulou- Danka T. Deze zeer sterk bewegende merrie heeft een ontzettend knap smoeltje en een mooi voorkomen. Ze is 3 jaar oud en meet nu ca 1.61 m.  

Loulou is een ontzettend lieve merrie . Ze is erg sociaal op stal en in de wei tegen soortgenoten. Kent de stapmolen. In bezit van een paspoort met chip.  Is 6-09-2018 geheel goed gekeurd , zowel klinisch als röntgenologisch , incl. röntgen van de hals en rug! Ze komt van een bekende sportstal en is klaar voor de toekomst. Wij konden zo op haar gaan zitten en wegstappen. Ze is zeer braaf, maar moet nog wel uitgroeien. Ze tilt de benen vooral in stilstand bij het eerste wegstappen heel hoog op (coördinatie probleem , soort hanentred , vooral tijdens het eerste wegstappen).  

Ze is in de trailer/vrachtwagen tot nu toe nuchter en niet bang voor verkeer hier, waarmee ze volgens ons straks ook fijn is , naast de sport, voor de recreatie. Loulou kan zeer sterk dressuurmatig bewegen, met veel ruimte, tact balans en enorm veel afdruk.

Prijs is verlaagd vanwege ons stalruimtegebrek.

Wordt met garantie verkocht, inruil bespreekbaar
Het reserveren van dit paard is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Stamboom

Vader George Clooney
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Upper-Class
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.