Meer informatie

Zeer mooie, elegante merrie te koop!

Hopefull is een sjieke 6 jarige merrie van 1.69 m, het is een zeer aansprekende verschijning. Lord Leatherdale x Ferro Hopeful is een talentvol paard met een mooi front, een goed gebouwd lijf en zeer veel uitstraling. Door haar zwarte kleur, die het afmaakt, is Hope een plaatje om te zien.

Het is een merrie met veel wedstrijdervaring, ze is vaak mee op pad geweest en is dan ook absoluut niet kijkerig. Op vreemd te terrein is het een fijn gevoelig paard. Ze behaalde mooie wedstrijd resultaten, ZEEUWS RESERVE KAMPIOEN L1 en onder meer een mooie 5e PLAATS NK IN ERMELO klasse L1. Momenteel wordt ze goed uitgebracht in klasse m2 op wedstrijd. Ze springt de wissel en het begin van de serie.

Ze heeft een fijne bewerkbare draf die de zijgangen makkelijk loopt, ze beheerst wijken, schouderbinnenwaarts, en travers en appyeren. De galop is een zeer fijne gang van Hope met veel sprong. Ze laat zien dat ze aanleg heeft voor het sluit werk. Haar stap is correct en altijd zuiver. Onder het zadel is ze door haar gevoeligheid te rijden met fijne kleine hulpen. We vinden haar daardoor niet geschikt voor een beginnende ruiter. Het is een merrie die graag voor je werkt met voldoende looplust.
Het is een schat in de omgang, ze houdt van aandacht en vind dan ook erg fijn als je met haar bezig bent. Op de trailer staat ze prima. Weidegang is ze gewend en ook braaf.

Hopeful is goed gekeurd inclusief rug en hals, overkeuren k.k. Ze heeft geen stalgebreken .

Prijs: 17500 .

Filmpje op aanvraag via whatapp of pb. 0612183382/ 0610114630
Bel gerust voor meer informatie!

Stamboom

Vader Lord leather dale
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Ferro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.