Meer informatie

Te koop wegens tijdgebrek:   

Gill is onder het zadel een werkwillige merrie die zich altijd inzet en meedenkt. Ze doet geen rare dingen, heeft nog nooit gerend, gebokt of gesteigerd. In de omgang is Gill wat eenkennig. Veel verschillende ruiters is daarom niets voor haar. Ze heeft een ruiter nodig die haar met respect behandelt.   

https://www.horsetelex.com/horses/pedigree/752911/gill 

Gill heeft de eerste 7 jaar van haar leven heerlijk op de wei gelopen waarbij ze graag haar eigen ding deed. Sinds ze sinds een klein jaar dagelijks in handen is, blijkt het eigenlijk een heel lieve merrie met een heel klein hartje. Vorige zomer is ze een paar keer mee geweest naar het bos. Daar stapte ze heerlijk relaxed met een lang teugeltje voorop. Springen heeft ze nooit echt gedaan omdat mijn interesse daar niet meer ligt. Gill is 100% springgefokt, maar is ook een fijne allrounder. Gill is sociaal in de groep en makkelijk bij de hoefsmid. Ze zou een ideaal paard zijn voor een ervaren tiener en/of volwassene die wedstrijden wil gaan rijden en/of recreatief bezig wil zijn. Gill gaat weg wegens tijdgebrek. Ik zoek voor haar een fijne baas die leuke dingen met haar onderneemt. Gill is in april 2018 klinisch en röntgenologisch goedgekeurd, incl. hals & rugfoto’s. Daarnaast is ze verzekerd tegen ziektekosten. Deze verzekering kan indien gewenst makkelijk worden overgenomen.
Gill staat in Nijkerkerveen.  
Prijs: €6500,-  
Geen handelaren.  

Afstamming: Vader Vingino (KWPN) springt zeer succesvol 1.60m. Halfbroer “Djam” (uit 2008) loopt zeer succesvol 1.60m onder springruiter Daan van Geel. Halfbroer “Fernando” (uit 2010) werd op de veulenveiling voor €84.000,- verkocht naar de VS. Daar springt het paard inmiddels ook 1.20m. (zie Horsetelex).

Stamboom

Vader Vingino
stb
Vader van vader Voltaire
pref
v.v.v. Furioso II
m.v.v. Gogo Moeve
Moeder van vader Notre Dame II
v.m.v. Cassini I
m.m.v. Inessa
Moeder Carthagia Z
Vader van moeder Carthago
v.v.m. Capitol I
m.v.m. Perra
Moeder van moeder Falmira
stb
v.m.m. Almiro
m.m.m. Karolien