Meer informatie

Deze aansprekende hengst is er een met veel potentie en heeft al veel balans in zijn gangen. Hij draaft en galoppeert zeer goed, en daarnaast is ook zijn stap erg zuiver. In combinatie met zijn maat, uitstraling en zijn uiterst interessante pedigree is dit een echte toekomstbelofte!
De vader van Longwood LE is de kwaliteitsvolle jonge hengst Geniaal. Deze Vivaldi-nazaat uit een Elite merrie van de Grand Prix hengst Biotop wordt momenteel opgeleid door Dinja van Liere en maakten onlangs hun ZZ-licht debuut. De vader van Geniaal in Vivaldi. Deze hengst behoeft geen verdere uitleg. Overal presteren zijn nakomelingen aan de top. Zowel op keuringen als in de wedstrijdring.  
Refradin is de moeder van Longwood LE. Een uiterst interessante prestatie, keur preferente merrie van Gribaldi x Balzflug x Cadmus XX. Deze merrie heeft een mooie lijst met nakomelingen, waaronder het Grand Prix paard Verdict (v. Ferro). Ook is zij de moeder van onder andere een PSG paard en meerdere ZZ-licht paarden. De moeder van Refradin is de prestatie preferente sport merrie Ifradin. Zij is onder meer de moeder van de KWPN gekeurde zoon Invershin (v. Charmeur). Ook schonk zij het leven aan meerder PSG paarden. Ook komen er in de moederlijn meerdere KWPN-goedgekeurde hengsten voor, waaronder: Mondriaan en Estoril. Kortom, een moederlijn met uiterst veel sportpaarden!

Stamboom

Vader Geniaal
Stb.
Vader van vader Vivaldi
Keur
v.v.v. Krack C
Stb.
m.v.v. Renate-Utopia
Keur, Pref., Prest.
Moeder van vader Wocky
Elite
v.m.v. Biotop
Erkend
m.m.v. Ocky
Keur, Pref., Prest.
Moeder Refradin
Keur, Pref., Prest.
Vader van moeder Gribaldi
Pref.
v.v.m. Kostolany
m.v.m. Gondola II
Moeder van moeder Ifradin
Keur, Pref., Prest.
v.m.m. Balzflug
Stb.
m.m.m. Unette
Keur, Pref., Prest.