Meer informatie

Brave 8 jarige PRE ruin van 1.65. M1 geklasseerd (Wordt in mei 9 jaar) Is een echte knuffelkont, hij is gek op aandacht. Wordt verkocht omdat ik niet meer de tijd voor hem heb die hij verdient. 

Heeft een goede basisopleiding gehad hier in NL. Hij is nu sinds 4 jaar in mijn bezit, en hij heeft nog nooit een pas verkeerd gezet.

Hij is braaf op de trailer en op ander terrein, vind alles erg leuk!
Bevestigd getraind en geklasseerd op M1 niveau  en we trainen hem nu thuis op de oefeningen die in het M2/ Z1 worden gevraagd. Hij pakt alles heel goed op, is erg leergierig.  Ook veel grondwerk met hem gedaan, hier wordt hij heel enthousiast van. 

Heeft geen stalgebreken, kan buiten ook prima in de groep. (Heeft wel een voorkeur voor merries heeft tijdje in koppel gelopen en kwamen altijd uit op merries) Hij staat nu sinds 2 jaar op blote voeten en dat gaat super, gaat netjes elke 6 a 7 weken naar de hoefsmid. Is netjes geënt, ook tegen Rhino.  En elk jaar netjes naar de tandarts, laatste keer 26-02-2019. 

Een paard wat voor je door het vuur gaat. Het is ook een echte goedzak, dat zie je meteen als je hem ziet! (Komen kijken is verliefd worden) Hij helpt je graag met het losmaken van je rits, en ook klittenband kan hij losmaken (van je handschoen of jas) Hij wordt ook alleen verkocht als er echt een goede klik lijkt te zijn! 

Hij is op 04-03-2019 klinisch en röntgen (met 2 x een 1-2 en voor de rest allemaal 1-en) goed gekeurd voor de sport. Overkeuren mag altijd kosten koper.

Hij is ook in het bezit van een carta en paspoort.


Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.