We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

pony is op het moment gereserveerd.

Talentvolle 5 jarige New Forest merrie (Hobby des Marrionniers x Kantje’s Ronaldo). Dit jaar officieel gemeten op 1.47m. Pony met zowel talent voor de dressuur als springsport. Heeft 3 goede gangen met een actief achterbeen.

Ze heeft een positief en zachtaardig karakter, lief in omgang en met andere paarden. Ideaal voor ambitieuze ruiter die verder wil komen in de sport maar ook voor iemand die lekker op buitenrit wil/recreatief wil rijden. Niet officieel uitgebracht omdat ruiter niet meer bij de pony's mag starten ivm. leeftijd. Heeft een goede springtechniek, vermogen en is voorzichtig op de sprong, springt ruim over. Onderlinge wedstrijd gesprongen op B niveau (80cm). Liep voor corona wekelijks mee in de springles, wordt nu de laatste tijd vooral dressuurmatig gereden.

Pony is braaf en niet ril, maar gezien leeftijd nog geen automaatje en dus nog niet geschikt voor beginners of erg onzekere ruiters. We zien haar graag naar een rustige ruiter met enige ervaring gaan. Ze zou gezien haar bouw en stokmaat ook geschikt zijn voor een (kleinere) volwassene. Ruiter op foto's is 1.70m.

Netjes ingeënt en naar de tandarts geweest. Tevens klinisch goedgekeurd. Goed tehuis belangrijk. Het liefst waar ze (net als bij ons) zo veel mogelijk buiten staat overdag. Geen stalgebreken, maar kan in de zomer lichtjes schuren wanneer ze op stal wordt gezet en geen vliegendeken op heeft gehad. Buiten schuurt ze absoluut nooit, ook niet wanneer ze zonder deken staat! Heeft hele volle dikke manen en staart zonder schuur- of kale plekken! Handelaren hoeven niet te reageren. 

Stamboom

Vader New Forest
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.