Meer informatie

Spectaculair bewegende KWPN PROK merrie Lupicor x Haarlem Dr + Spr  

Carin komt uit een indrukwekkende stam van Lupicor uit een Elite merrie van Haarlem x Elite sport (dressuur) van Dageraad x Elie, preferent, prestatie, sport (dressuur). Ze is zeer geschikt voor de dressuur , heeft geweldige gangen met een enorme ruimte, cadans, balans en gedragenheid. Voor het springen is ze eveneens echt super: ze springt werkelijk alles en raakte tot nu toe het hout nooit. Kijk je even voor haar geweldige KWPN afstamming bij onze beelden?   

Carin is ca. 166 cm hoog en 11 jaar oud. Ze is in bezit van een uitgebreid, zeer recent klinisch keuringsrapport waarbij ze is goed bevonden voor de sport.  Ze is een PROK merrie en röntgenologisch KWPN goedgekeurd. Ze is vrij van stalgebreken. In bezit van een paspoort met chip en is correct geënt. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.  

Carin is hier en was bij de fokker werkelijk ontzettend lief en meegaand. Ze is op haar 4e jaar zadelmak gemaakt en heeft daarna alleen van het leven genoten en wat veulens gekregen. Ze is bij ons weer opgepakt met het rijden en doet dat echt ontzettend lief en braaf, is heel voorzichtig met het kind op haar rug. Heeft toekomst door haar kwaliteit en werk-willigheid. Heeft hier en voorheen niet gebokt of gesteigerd, is niet rillerig. Kent de stapmolen en wasplaats. Is erg lief met poetsen en zadelen en tegen soortgenootjes.  

Inruil bespreekbaar
Prijs is inclusief 21% BTW
Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Stamboom

Vader Lupicor
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Haarlem
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.