Meer informatie

Wegens tijdgebrek te koop: knappe driejarige ruin van Lord Leatherdale x elite pref Gribaldi x keur pref Ferro.

Hij beschikt over drie goede basisgangen met een goed gebruik van het achterbeen en heeft voldoende maat en formaat. Deze ruin houdt van aandacht en dat kan ik hem momenteel onvoldoende geven. Hij heeft een meewerkend karakter en is inmiddels bekend met wat licht longeren. Heeft zeker aanleg voor het hogere dressuurwerk. 

Moeder Romathika M is een elite preferente merrie van Gribaldi x Ferro. Zij werd als veulen vijfde op de nationale veulenkeuring en liep daarna M2 dressuur.

Twee nakomelingen van Romathika werden reeds verkocht op de veulenveiling, Womathika is verkocht naar Zweden en haar andere dochter Comathika M, een volle zus van deze ruin, liep een EPTM van 82 punten, waarna zij Elite werd. Vervolgens kreeg zij drie nakomelingen, welke haar meteen het predikaat preferent opleverde. Haar dochter van Diego werd 7e op de NMK en haar zoon Impression M is verkocht via de Excellent Dressage Sale. Een andere volle zus van deze ruin loopt momenteel succesvol in de jonge paardenrubrieken in Engeland. Een nakomeling van Obelisk loopt Lichte Tour in Italië. 

Uit de directe merrielijn komen de goedgekeurde hengsten Adamo M, Cadans M en Dundee M alsmede ook de Grand Prix paarden Black Shadow M, Adagio M en Cardon M. Daarnaast heeft deze merrielijn meerdere Lichte Tour paarden voortgebracht.

Meer info en filmpjes via pb

Stamboom

Vader Lord Leatherdale
Vader van vader Lord Loxley
v.v.v. Lord Sinclair
m.v.v. Weltlady
Moeder van vader Fairless P
v.m.v. Ferragamo
m.m.v. Alma
Moeder Romathika M
Elite Pref
Vader van moeder Gribaldi
Preferent
v.v.m. Kostolany
m.v.m. Gondola II
Moeder van moeder Kymathika M
Keur pref
v.m.m. Ferro
Preferent
m.m.m. B. Sympathika
Keur, sport dres