Meer informatie

Prachtige 5-jarige volbloed Groundskeeperwilly te koop! Eventing paard in wording!  
Groundskeeperwilly is een heel fijn paard, hij is 100% engels volbloed wat hem ontzettend geschikt maakt voor de eventing. Hij is lief in de omgang, werkwillig en heeft een rustig karakter.  

Vanaf het begin pakt hij alles super op en wilt ontzettend graag leren en werken. Op vreemd terrein is hij erg braaf en laat het beste van zich zien. Momenteel wordt hij intensief getraind voor de eventing, hij beheerst hiervoor alle drie de onderdelen goed. Hij is niet bang en begint al echt mee te kijken naar de sprongen. Hij is dressuur L1 startgerechtigd, BB springen en BB eventing. Op buitenrit is hij braaf en verkeersmak alleen of in een groep. Hij gaat regelmatig naar de hoefsmid en tandarts, is hier ook braaf. Hij is natuurlijk nog jong en moet nog veel leren maar hij zal zich zeker gaan bewijzen! Hij is nu 1.60m en ik verwacht dat hij nog een aantal centimeters zal groeien.

Een gaaf paard om verder te trainen en uit te brengen op eventing wedstrijden! Keuren toegestaan k.k.   Voor meer informatie neem contact op met 0611134364. 

Stamboom

Vader Camacho
Vader van vader Danehill
v.v.v. Zafonic
m.v.v.
Moeder van vader Arabesque
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Hello Deauville
Vader van moeder Alhaarth
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Pulpeuse
v.m.m. Pursuit of love
m.m.m.