Meer informatie

Zeer fraaie, 5-jarige stermerrie met veel springvermogen en fantastische bewegingen. Deze Isla Bonita is gefokt uit de Elite merrie Bonita.  
Isla heeft meer tijd nodig om zich te ontwikkelen tot springmerrie, wanneer er meer van haar gevraagd wordt, toont zij verzet, daarom bieden wij haar nu te koop aan voor de fokkerij.
Moeder Bonita is gefokt uit de stermerrie Tornita L (Indoctro), een halfzus van de Zangersheide gekeurde hengst Santiago W (Calvaro Z) die nationaal springt met Robert Vos. Verder zien we in de moederlijn de stempelhengsten Nimmerdor xx, Erdball xx, Marco Polo en Sinaeda. Uit deze rechtstreekse lijn komen ook de hengsten Legaat, Camillo en Camillus.
Bonita werd als veulen reserve kampioen van Friesland en presteerde het om als 3-jarige tijdens de EPTM test de hoogste score van maar liefst 81 punten te bereiken. Citaat uit 'In de Strengen': De lenige merrie beschikt over ruime, zuivere basisgangen en veel balans en springt opvallend goed met de schoft naar boven. Vouwt het voorbeen goed en laat een goede bascule zien gepaard met veel vermogen. Als eindcijfer voor aanleg staat een 9 op haar rapport en een totaal van 81 punten. Vorig jaar werd haar volle zus Arnita derde op de CK in Friesland en uitgenodigd voor de NMK. Later werd Bonita kampioen van de 4-7 jarige springmerries op de Provincionale keuring in Friesland en kreeg zij het predicaat ELITE. 
https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1573720/isla-bonita

Tevens bieden wij te koop aan;
https://www.sporthorses.nl/advertentie/147942/te-koop/paarden-te-koop/gaultier-vdl-x-indoctro-x-nimmerdor/

Stamboom

Vader Douglas
Vader van vader Darco
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Bonita
Elite
Vader van moeder Indorado
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Tornita L
ster pref
v.m.m. Indoctro
m.m.m. Hernita
keur, pref. prestatie