Meer informatie

Himalaya VDJ is zoals haar naam al doet vermoeden een dame van formaat en meet 1.74m hoog. Met haar uitstraling en karakter lijkt ze veel op haar moeder Arizona VDJ (v. Jazz). Ze is een dame met pit en uithoudingsvermogen en gaat graag aan het werk. Ze wordt momenteel op L/M niveau getraind, is makkelijk in de aanleuning en goed voorwaarts op het been. Met drie goede basisgangen is Himalaya geschikt zowel voor de wedstrijdruiter als de recreatieruiter geschikt.

Himalayais een lief en braaf paard en vindt het niet erg om lekker aan het werk te zijn, ze blijft goed aan de hulpen. Veel wedstrijdervaring heeft ze nog niet, wel op ander terrein heeft ze bewezen erg braaf te zijn.Op stal is Himalaya VDJ een echte knuffelkont en zeer sociaal, ze komt snel kijken zodra de box open gaat.

Ze is braaf bij de smid en gaat makkelijk de trailer op en heeft geen stalgebreken. Ze is bij ons geboren, in de opfok gegaan en zadelmak gemaakt. Kortom alle historie van dit paard is bij ons bekend.
De reden van verkoop is dan ook tijdgebrek. 

Video's onder het zadel zijn aanwezig, graag whatsapp sturen naar: 06-30890144

Himalaya is in 2016 rontgenoligisch gekeurd met als opmerking een niet operable fragment. Dit betreft geen belemmering voor de prestatie als sportpaard en heeft hier ook nog nooit kreupel op gelopen, maar is wel het vermelden waard. Alle keuringen zijn toegestaan k.k.. Foto's en dierenarts verslag zijn aanwezig. Voor meer info kunt u altijd bellen en/of mailen.

Stamboom

Vader Briljant
ggk. KWPN
Vader van vader Uphill
ggk, HANN, MECKL, DWB, KWPN, OLD
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Arizona
stb ext
Vader van moeder Jazz
ggk
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Contango
OLDBG
m.m.m.