Meer informatie

Knappe 4 jarige (2016) palomino Welsh (Desperado x Le matsjo) merrie te koop. Rechtstreeks van de fokker gekocht. Loopt netjes nageeflijk en staat goed aan de hulpen, getraind op B/L niveau. Ze is fijn voorwaarts, werkwillig en rustig qua karakter. Werd deze zomer 2e van Nederland op de Centrale keuring waar ze tevens het STER predicaat mocht ontvangen. Ook zeer interessante pony voor de fokkerij dus. Op de keuring gemeten op 1.43m, zal gezien leeftijd waarschijnlijk nog iets groeien. Heeft een hele mooie donkere kleur palomino en is een plaatje om te zien. Ze vindt het tevens erg leuk om te springen. Springt een bb parcoursje rond (nog niet meer gedaan ivm leeftijd) filmpje via whatsapp beschikbaar.

Ze is naar de tandarts geweest, netjes bekapt, ontwormd en ingeënt. Lief in omgang, kan goed met andere pony's samen en loopt zo de trailer op. Voor meer info en een filmpje graag appen naar 0642904374. 

We hebben meerdere d-pony's te koop zie andere advertenties. Tevens kunt u bij ons terecht voor het doorrijden, uitbrengen en/of verkoopbemiddeling van pony's.
Tevens te koop (Laatste foto)
- 4 jarige palomino welsh merrie van Veenstra's Grapjas. 1.45/1.46m.

Stamboom

Vader Desperado
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Le Matsjo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.