Meer informatie

6 jarige Welsh cob ruin (v. Valentino x Hendrewen Texas) van 1.47m. Fijne sportpony maar ook geschikt als recreatiepony. Heeft 3 goede gangen, en zal daarom ook zeker een leuke wedstrijdpony zijn. Is leergierig en heeft een zachtaardig karakter! Gemeten op 1.47m en is stevig gebouwd (dus ook geschikt voor kleine volwassene) met chique hoofdje. Meegeweest op buitenrit en loopt 1x in de week mee in de dressuurles op de vereniging. Pony heeft een nuchter karakter en nog geen pas verkeerd gezet. Loopt makkelijk nageeflijk, moet rijtechnisch nog wel het e.a. leren. Pakt het werk goed op en braaf op vreemd terrein.

Gezonde pony, hij heeft goede/sterke hoeven en geen (stal) gebreken, lief in omgang en naar andere paarden. Loopt zo de trailer op. Recent bekapt, ontwormd, ingeënt en klinisch goedgekeurd. Normale prijsklasse.

Voor meer info of een filmpje graag appen naar 0642904374. We hebben meerdere d-pony's te koop zie andere advertenties. Tevens kunt u bij ons terecht voor het doorrijden, uitbrengen en/of verkoopbemiddeling van pony's.

Stamboom

Vader Valentino
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Hendrewen Texas
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.