Meer informatie

Deze mooie brave ruin is een paard dat veel aanleg toont voor het werk, hij doet het met veel gemak en plezier. Dat samen met zijn uitstraling maak hem tot een zeer fijn sportpaard.

Zijn draf valt op door de gedragenheid en schwung. De draf heeft ruimte en hij geeft aan makkelijk te kunnen sluiten. De stap is ruim en zuiver. Zijn galop is correct en springt mooi door in het achterbeen. 

Hij beschikt over veel front en een mooie hals aanzet. Hurrican is fijn in de hand en makkelijk na te rijden, dat maakt hem o.a geschikt ook voor een wat minder ervaren ruiter of jonge ruiter evt.

Hurrican is vanaf zijn 4e jaar mee op wedstrijd geweest en heeft dus veel wedstrijdervaring. Hij is in het l2 begonnen als 4 jarige en loopt nu succesvol in het Z2. Zijn scores zijn er stabiel door al klasses heen en heeft dan ook meerdere keren boven en rond de 70%. Ook heeft hij ervaring met kur op muziek .Hij doet het begin van de series en arbeidpiroutte.

Afstamming : Heinrich hein x Gribaldi

Het is een paard die van aandacht houdt en graag werkt, in de omgang is het echt een aanwezig en blij paard. Op de trailer is hij braaf en gaat er graag op. Helemaal gezond en heeft geen stal gebreken.
Voor meer informatie bel gerust .
Het is een paard in hogere prijs klasse.

Film op aanvraag via whats app:
Chantal : 0610114630 Jessica : 0612183382

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.