Meer informatie

Onwijs mooie, leergierige en talentvolle 4 jarige ruin te koop. 

Kayan is een echte allrounder. Hij laat zich simpel dressuurmatig rijden, is daarbij lekker los in het lijf en eenvoudig in de hand te stellen. Hij pakt alle oefenen heel snel op, een pasje wijken en achterwaarts pakken we langzaam aan al mee. Onlangs heeft hij tijdens een oefendressuur een B proefje gelopen wat beloond werd met 209 punten. 
In het springparcours is hij heel steady. Met een fijne constante galop en veel balans laat hij zich al goed rondsturen, waarbij hij zelf mooi meekijkt op de sprong. Kayan is totaal niet kijkerig op gekke hindernissen en daarom ook zeker geschikt voor de eventing. 
Hij heeft al een keer een indoor crosstraining gelopen en bij Alice Naber op het terrein wat sprongetje gemaakt. Bij beide liet hij merken dit erg leuk te vinden en zonder enige aarzeling springt hij de vaste hindernissen. 
Hij gaat geregeld mee op buitenrit, zowel alleen als ook met andere paarden. Tevens gaat hij geregeld mee naar vreemd terrein, hierbij is hij niet snel onder de indruk. In de omgang is het een heel vriendelijk paard die van aandacht houdt. 

Kortom een onwijs leuk paard met veel potentie voor de eventing (43,95% bloed). 

Prijsklasse €15.000,- / €20.000,-

Stamboom

Vader Monte Bellini
Vader van vader Montender
v.v.v. Contender
m.v.v. Jesprit
Prestatie, sport
Moeder van vader Ramira
v.m.v. G. Ramiro Z
Preferent
m.m.v. Woldona
Moeder Wooldtwiggy
PROK
Vader van moeder Voltaire
Preferent
v.v.m. Furioso II
m.v.m. Gogo Moeve H
Moeder van moeder Otwiggy
v.m.m. Lux
m.m.m. Twiggy
Keur, preferent