Meer informatie

Spectaculair knappe, barokke goed gereden Friese dame  

Gitzwart, barok, mooie lange hals met een prachtige ronde kap, lange dikke manen en staart en een enorm aansprekend, lief hoofd: Vera heeft het allemaal. Ze heeft een mooie rug, niet week, en je zou niet zegen dat ze 20 jaar oud is!  

Vera loopt bij ons en de vorige eigenaar erg fijn onder de ruiter. Voorwaarts en niet té. Ze heeft hier vlak nadat ze binnenkwam al een wedstrijd gereden met een onzekere ruiter die nog nooit op haar had gereden. Dit deed ze fantastisch! Ze is hier en bij de vorige eigenaar te rijden door beginnende ruiters, maar ze loopt zo goed, ze heeft zulke goede, ruime bewegingen dat ze voor een gevorderde ook nog uitdaging genoeg biedt. Ze loopt fijn nageeflijk. Ze is anderhalf jaar geleden geheel röntgenologisch goedgekeurd en in bezit van een klinisch keuringsrapport , door een erkende paarden dierenarts. Ze heeft momenteel wat last van mok, waar we uiteraard aan werken.

Vera is ook betuigd geweest. Vera is vrij van stalgebreken en komt meteen als ze je ziet om aandacht vragen, het is een schat van een paard. In bezit van een goede afstamming van Bearend x Gerlof, ze is in bezit van een Fries paspoort, gechipt en geënt. Ze is ca. 1.66 m. hoog: een mooie, volle grote Friese dame! Is onlangs naar de tandarts geweest.  

Inruil bespreekbaar
Prijs is inclusief 21% BTW
Het reserveren van dit paard is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Stamboom

Vader Bearend
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Gerlof
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.
Weda & Wensing
Download standaard verkoopcontract
Opgemaakt door Wensing Advocaten
Download
Findio Paard voor Lenen