Meer informatie

Wij bieden een mooie Zangersheide merrie te koop aan, interessant voor de fokkerij.Bibi Talou HZ Z is een vierjarige merrie (30.11.2015), die een sterke karakter heeft.
Met veel potentie voor het springen.In de zomer krijgt ze een mooi lichtbruine vacht met aalsttreep op de rug. Deze merrie heeft een persoon nodig waar ze op kan vertrouwen en bouwen en die duidelijk maakt wie de "baas" is.Bibi houdt van knuffelen en poetsen. Bij het poetsen is ze braaf, hoefsmid kent ze, dierenarts en tandarts zijn regelmatig geweest.Ze loopt goed aan een longeertouw met zadel en hoofdstel.
Ook met ruiter doet ze het netjes. Ze schrikt niet van gekke Geluiden, zoals harde Wind, Trein, Tekker of andere Geluide. 
Balkjes draven doet ze ook heel braaf. Met vrijspringen zijn wij weer begonnen na een kleine pauze, hierin wordt ze steeds beter maar heeft nog meer zelfvertrouwen nodig, de potentie is er.Ze staat sinds dat ze veulen is bij ons op stal. Nu is het tijd om het nest te verlaten en dat er iemand met haar aan de slag gaat. Wij wensen een 5*-huis voor haar.Bibi is vanwege haar leeftijd niks voor de beginners.Bij vragen: bellen kan altijd, Whatsapp of een e-mail sturen.

Stamboom

Vader Big Star Junior
Vader van vader Big Star
v.v.v. Quick Star
m.v.v. Jolanda
Moeder van vader Krista
v.m.v. Polydor
m.m.v. Paquita
Moeder Taloquidam K Z
Vader van moeder Taloubet Z
v.v.m. Galoubet A
m.v.m. Krista
Moeder van moeder Oxygene des Couleurs
v.m.m.
m.m.m.
Weda & Wensing
Download standaard verkoopcontract
Opgemaakt door Wensing Advocaten
Download
Findio Paard voor Lenen