Meer informatie

Te Koop; super brave 3 jarige D pony uit TOP stam.
Quincy stamt af van de in Duitsland gefokte hengst Coconut Dream. Coconut Dream heeft al vele prijzen gewonnen in zijn jonge carrière, o.a. Nationaal Kampioens hengst, Winnaar jonge pony test, Nationaal Rijpony Kampioen.Ook de vader van Coconut Dream werd meermalen Nationaal Kampioens hengst en behaalde zelfs een bronze medaille op het Europees kampioenschap van 2014.
Van moederskant komt ze uit de Top lijn van merrie Amira die al meerdere NRPS Nationale veulen kampioenen en 3 jarige NRPS Nationale kampioenen voortbracht.

Quincy zelf is een super brave, leergierige, aanhankelijke en bomproef pony. Ze heeft tot half december in de wei gelopen. Jonge meisjes van 11 en 14 jaar hebben haar zadelmak gemaakt en aangereden. Na 3 dagen in de longeerbak is ze al mee naar buiten gegaan. Langs de weg met vrachtwagens en auto’s, langs blaffende honden, door het water. Super braaf en leergierig. Op het filmpje is ze nog geen 4 weken wat serieuzer aan het rijden.
Ze heeft een bloed mooi klein hoofd, een makkelijke hals , en 3 goede basis gangen. Kortom; zoekt u een pony waar u kinderen nog jaren plezier aan kunnen beleven. Zoek dan niet verder en kom kijken.

Interesse? Maak gerust een afspraak om deze pony te komen bezichtigen of te komen rijden.
Tel ; Jose Verweij 06-23216014

Stamboom

Vader fs CocoNut Dream
Vader van vader fs Coco Jambo
v.v.v. Fs Champion de luxe
m.v.v. Dancing Flower
Moeder van vader Dark Magic
v.m.v. fs Dont worry
m.m.v. Night mare
Moeder El Django
Vader van moeder Cartago van 't molenbosch
v.v.m. fs champion de luxe
m.v.m. Goana van 't molenbosch
Moeder van moeder Amira
v.m.m. Krimh
m.m.m. Sienah