Meer informatie

Superlieve, Friese ruin met loopvermogen, röntgen gekeurd  

De beelden van Bert zijn niet zo aansprekend als dat hij in werkelijkheid is. In de zomer was hij bij ons veel zwarter als nu. Hij is prachtig, maar Bert blinkt vooral uit in nuchter en lief zijn. Niemand hier geloofd dat dit nog maar een jonkie is van 3 jaar oud!  We pakken hem rustig op met rijden en je kunt zó op hem gaan zitten, hij is erg meewerkend en vindt hier niks eng. Is totaal niet rillerig en hier  lief op stal, in de omgang en in de stapmolen. Hij kan goed overweg met van allerlei verschillende rassen en zowel ruinen als merries.  

Bert heeft 3 fantastische, zeer ruime gangen, met veel ruimte, cadans en vermogen. Hij kan ongelooflijk marcheren. Hij is totaal vrij van gebreken. In bezit van een paspoort met chip. Bert was al een hulp op de vrachtwagen bij het laden van een merrie die niet wilde, hij ging er rustig naast staan op de treeplank, zodat zij ook het vertrouwen kreeg. Bert lijkt wel een oude wijze ziel in een jong lichaam.  

Bert is een prachtige Friese ruin (deel warmbloed is niet helemaal duidelijk, we denken het enkel door zijn bruine neus in de winter, maar dat hebben meer jonkies) van nu ca. 160 cm en hij groeit nog, wordt dus een mooie maat. Hij heeft door zijn goede gangen een mooie toekomst in de sport , buiten dat vinden we dat hij een ontzettend betrouwbaar, nuchter recreatiepaard wordt. Hij is hier en bij de vorige eigenaar nergens van onder de indruk en zeer verkeers,- en trailermak! Een prachtige Fries met uitstraling.  

Is onlangs naar de tandarts geweest, in bezit van een recent tandartsrapport. Inclusief recent röntgenologisch keuringsrapport met het beste resultaat en zonder 1 aanmerking ( door meerdere artsen zo beoordeeld). Inclusief streng uitgebreid klinisch keuringsrapport waarbij hij is goedgekeurd voor de sport.  

Inruil bespreekbaar
Prijs is inclusief 21% BTW
Het reserveren van dit paard is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.
Weda & Wensing
Download standaard verkoopcontract
Opgemaakt door Wensing Advocaten
Download
Findio Paard voor Lenen