Meer informatie

Super brave stermerrie te koop

Vanwege de overgang naar een paard verkopen wij onze topper Cad’s Cadance (Isarco x El Beauty). Cadance is een 10-jarige NRPS merrie met 1.48 als stokmaat (D-pony). Ze heeft veel wedstrijdervaring en is erg braaf, maar wel voorwaarts.

We hebben haar rechtstreeks van de fokker gekocht. Als veulen heeft ze op de keuring een 1e premie behaald. In 2015 heeft ze een mooi hengstveulen gebracht, die ook een 1e premie behaalde en waar Cadance tevens ster is verklaard.

Ze is altijd lief in de omgang, ook op vreemd terrein. Ze loopt op dit moment M2 dressuur en is Z startgerechtigd. Ze wordt nu Z getraind, wat haar goed af gaat. Cadance is meerdere malen op de Brabantse Kampioenschappen gestart, met goede resultaten. Daarnaast heeft ze in de jaren 2017 en 2018 in het HTC-talentenplan gelopen. Een sprongetje maken vindt ze ook leuk, maar ze is hier nooit in uitgebracht wegens de interesse van de ruiter.

Cadance heeft geen (stal)gebreken, ze is super lief in de omgang. Daarnaast is ze makkelijk te laden op de trailer en gaat graag op wedstrijd. Altijd keurig onderhouden bij de hoefsmid, tandarts, ontworming en entingen. Cadance is ook een zeer geschikte pony voor de overgang van een kleinere pony naar een D-pony.

Voor meer informatie of een afspraak, neem contact op met:
Anita de Ruiter: 0623464918
info@dressuurstalderuiter.nl

Stamboom

Vader Isarco
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder El Beauty
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.