Meer informatie

Correcte super dressuur PROK Scandic x elite/sport v. Metall merrie

Deze prachtige KWPN PROK merrie Anita is bepaald geen tokkie.  Ze werd door haar vorig baasje dan ook Aimee genoemd.  Aimee is een prachtig paard met een zeer goede stamboom. Haar papier is te zien in de beelden.  Scandic uit een Elite sport dressuur merrie van Metall x Elite, preferent, prestatie sport (dressuur) van Volckmar x ster preferent van Saluut.  

We hebben een prachtige map van haar vorig baasje gekregen met beelden van haar, ook als veulen, haar familie, haar 2 nakomelingen en stamgenoten. Hiervan lopen meerdere paarden in de (sub)top. Anita is in bezit van meerdere keuringsrapporten, waaronder een zeer recent klinische. Ze is ook röntgenologisch goed bevonden door het KWPN. Ze is totaal vrij van gebreken, correct geënt, heeft een paspoort en chip. Ze is ca. 165 cm hoog en 13 jaar oud. Heeft niet teveel geleden en heeft fysiek nog veel toekomst.  

Het is bij ons een ontzettend lieve merrie . Op stal en in de omgang een schat. Verkeers,- en trailermak.  Met het rijden wil ze super graag haar best doen voor je en is ze eerlijk. Haar vorig baasje wil graag eens contact houden met de nieuwe baas en ze schrijft:  "Ik wens jullie heel veel plezier met deze knappe dame. ze is erg lief op het er. Net een scharrelkip... Uitstappen deed ik vaak ernaast en ze loopt dan gewoon relaxed mee zonder halster. Onder het zadel heeft ze even je vertrouwen nodig maar als ze dat eenmaal heeft is het ook goed. Ik reed haar met een lang teugeltje door de bossen. ik denk zelf dat ze het als endurancepaard of buitenrijpaard voor een zelfverzekerde ruiter heel goed zal doen. Voor een dressuurmatige ruiter zit er veel meer in."  

Dit prachtpaard is kerngezond en wacht op een lieve nieuwe baas.  Je kunt haar met haar pracht afstamming gebruiken voor meerdere doelen, ze zwemt zelfs graag!  

Prijs: €4.450,- inclusief goed zadel en hoofdstel, compleet  

Prijs is inclusief 21%
BTW Inruil bespreekbaar
Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Stamboom

Vader Scandic
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Metall
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Volckmar
m.m.m.
Weda & Wensing
Download standaard verkoopcontract
Opgemaakt door Wensing Advocaten
Download
Findio Paard voor Lenen