Meer informatie

Nemo is een 10- jarige Connemara van 1m45 met heel veel uitstraling en is zo de perfecte pony, voor zowel een jongere ruiter als een meer ervaren ruiter.  Nemo beschikt over een heel goeie basis (wijken, schouder binnenwaarts, ...). Nemo is een talentvolle pony die graag bijleert en dit ook snel doet. Hij heeft 3 mooie ruime gangen en komt zo ook steeds vooraan te staan bij dressuur.

Met Nemo zijn mooie bewegingen en uitstraling is hij dan ook uitermate geschikt voor dressuur, zelfs op hoog niveau.  Daarnaast heeft hij ervaring op jumping tot 1m10. In de eventing heeft hij zich ook al meerdere keren bewezen, op niveau PL (100).  Hij behaalde ook daar goede resultaten en eindigde dikwijls eens vooraan.  

Nemo gaat altijd tot het uiterste voor zijn ruiter. Hoewel Nemo een hengst is, is hij heel braaf en gemakkelijk in de omgang. Hij is een hele lieve, betrouwbare, mooie pony. Verder gaat Nemo gemakkelijk bij de hoefsmid/dierenarts/tandarts, gaat zonder probleem op trailer/vrachtwagen en wordt hij elke winter geschoren.

Stamboom

Vader TC Cracker
Vader van vader Sir Henry
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Walkiri Mount
Vader van moeder Tabragh 950
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.