Meer informatie

Löwenkönig (levensnummer DE 431316792514) een jonge hengst met een geweldige toekomst.

De pedigree van dit paard is als een parelketting van internationale springsterren. Zijn vader Darco is een wereldvererver op ieders lippen en heeft vele nationale en internationale ranglijsten. De moederlijn bestaat uit King Kolibri en Vulkano FRH, twee goedgekeurde springsterren die het daglicht hebben gezien op de fokkerij Zuchthof Dree Böken. Löwenkönigs is de eerste goedgekeurde Darco-zoon in Verden. Een heel interessant tekenveelbelovende jongere. Na het passeren van de hengstentest waarvoor hij wastwee korte periodes bij de staatsjacht in Celle. Löwenkönigs is nog in ontwikkeling Staande jongere die duidelijk veel potentie heeft. De sympathieke DarcoZoon is zorgvuldig ingesteld voor internationaal gebruik. Zijn volle broer Spreegold is ook zeer succesvol.

Löwenkönig is momenteel in competitie met Jennifer Fogh-Petersen. Zijn sperma wordt verdeeld door de staatsstudent in Celle.

Further information: +49 170 3326807

Price class I

Zuchthof Dree Böken - the breeders of Stakkato Gold -- Champions are no conincidence!
www.zuchthof-dree-boeken.de -- https://www.facebook.com/dreeboeken/

_______________
Price classes: Price class I over 120.000 €, price class II 80.000 € to 120.000 €, price class III 40.000 € to 80.000 €, price class IV 20.000 € to 40.000 €, price class V to 20.000 €

Stamboom

Vader Darco
Vader van vader Lugano van La Roche
v.v.v. Lugano I
m.v.v. Adlerflut
Moeder van vader Ocoucha
v.m.v. Codex
m.m.v. Latoucha
Moeder King Julia
Vader van moeder King Kolibri
v.v.m. Kolibri
m.v.m. Loro Piana Athletica
Moeder van moeder Victoria
v.m.m. Vulkano FRH
m.m.m. Justin