Meer informatie

Naam                    : Kaptain Brook
Afstamming          : Johnson x Olivi
Geboortedatum    : 22-04-2015
Hoogte                  : Circa 1.72 m
Geslacht               : Ruin
Niveau                  : B/L

Een beter paard met extra kwaliteit voor een zeer redelijke prijs. Lees aub het hele bericht. Kaptain Brook is een paard met extra kwaliteit. Beweegt uitzonderlijk goed en heeft een uitstraling waar je u tegen zegt. Prachtige zwarte verschijning. Een groot, statig, zeer goed gefokt paard. Hij gaat het nog ver schoppen in de sport. Er zit hem qua kwaliteit en uitstraling weinig tegen. Hij stamt af van de internationale Grand Prix hengst Johnson en heeft zichtbaar de souplesse en kwaliteit van zijn vader meegekregen. Met zijn meewerkende, brave karakter onder het zadel kun je echt werken. Ook heeft hij een zacht mondje waardoor er weinig druk in de hand nodig is.
Qua karakter is Kaptain een regelrechte topper. Hij is ontzettend lief en aanhankelijk. Knuffelt graag en heeft behoorlijk geduld. Zo kan hij bijvoorbeeld makkelijk alleen achterblijven in stal als de andere paarden weggaan. Loopt netjes aan de hand mee en heeft geen stalgebreken. Sociaal paard, zowel naar mens als naar dier.
Wel heeft Kaptain een hanentred aan één achterbeen. Dit doet niks te kort aan zijn kunnen. Op deze manier hebben niet alleen mensen met veel geld de kans om een extra goed paard te kunnen kopen. Dit lijkt mijn een kans voor een leuke ruiter die de sport in wil of gewoon een bijzonder, extra bewegend maatje zoekt om lekker mee te rijden. Voor een paard als deze draait iedereen zijn hoofd om. In stal én onder het zadel.
Wat betreft de hanentred; er kan nog gekeken worden of deze te verhelpen is middels Botox of een chirurgische ingreep aan de strekspier, maar ik denk persoonlijk dat dit paard in de ring op veel punten hoog gaat scoren, dat de stap onderdelen te verwaarlozen zijn. In zijn draf, maar zéker in zijn galop laat hij zoveel talent en souplesse zien. Paard kan abnormaal lopen. En laten we eerlijk zijn, stap is een moeilijke gang die en groot deel van de dressuurpaarden niet perfect laat zien in de proef. Hanentred of niet. Iemand gaat heel blij worden met dit talentvolle, prachtige paard!
Kaptain heeft sterke hoeven en loopt op blote voeten .

Link naar video:       https://youtu.be/NfQpoK3Kz7c
Alle keuringen zijn toegestaan, op k.k.
Meer informatie of een afspraak maken? Neem dan even contact op met Berber Stilma; 0653365047 of berberstilma@gmail.com
Bekijk Bibi in onze andere advertentie of ga naar www.bshorses.nl

Stamboom

Vader Johnson
Vader van vader Jazz
v.v.v. Cocktail
m.v.v. Charmante
Moeder van vader Roxanne
v.m.v. Flemmingh
m.m.v. Catharin
Moeder Beaty
Vader van moeder Obelisk
v.v.m. Matador
m.v.m. Kida
Moeder van moeder Riana
v.m.m. Welt Hit II
m.m.m. Piana
Weda & Wensing
Download standaard verkoopcontract
Opgemaakt door Wensing Advocaten
Download
Findio Paard voor Lenen