Meer informatie

Fantastische leermeester te koop! Ruin met STER predicaat
Wegens mijn zwangerschap moet ik helaas afscheid nemen van mijn topper. Gaat enkel naar een liefdevol, warm baasje. Dat verdient hij. Paard heeft meerdere mensen succesvol naar het Z gelopen, is in training op ZZL niveau. Springt vliegende wissel, loopt alle zijgangen op zeer lichte hulpen en is licht in de hand, zowel op gewone trens als op stang en trens.
Genoeg looplust maar niet heet. Heerlijk paard! Ook door beginners is hij te rijden. Alsof hij dit aanvoelt past hij zich aan. Een combinatie van recreatie/sport zou prima kunnen.

Vialli zou uitermate geschikt zijn voor overgang van pony naar paard, of voor de ambitieuze ruiter die graag onbezorgd wil starten en (snel) hogerop wil komen met een fijn, goed geschoold paard die erg graag werkt. Vialli is 'kant en klaar' en in top conditie. Kan je morgen Z mee starten.
Afgelopen week voor het laatst gestart (Z1).
Wil jij binnen no time naar het Z rijden, dan heb je aan dit paard echt de juiste. Zelf ben ik met hem in 2.5 maand van het L naar het Z gereden. Onderweg nog geselecteerd voor M2 kampioenschappen maar omdat ik Z wilde starten laat ik deze kans even voorbij gaan. Vialli loopt altijd in de prijzen doet altijd enorm zijn best. Laat je niet zitten in de proef!

Ijzersterk paard. Nooit kreupel geweest. Loopt op zijn blote voetjes alle wedstrijden. Geen ingewikkelde dingen of bijzonderheden.

Verder is hij in de omgang erg fijn. Lief, hoog knuffelgehalte en geen stalgebreken. Kan goed met andere paarden. Staat momenteel in de kudde.
Hij is alleen te laden, houdt de trailer helemaal schoon en is op vreemd terrein fijn te rijden.
Ik heb wel mooie foto's van onze strandrit, maar het is wat mij betreft niet echt een 'strandpaard', meer een 'bakpaard'.

Link naar video: https://youtu.be/MhEaRbR1-ck
Z1 wedstrijd vorige week: https://youtu.be/zI3UMJa1pls

Hoogte: 1.68
Afstamming: Ronaldo X Apollonius
Geboortedatum: 20-07-2002
Niveau: Z1 geklasseerd, ZZL klaar

Keuren is uiteraard toegestaan op k.k.
Vraagprijs op aanvraag
Meer informatie/contact via: Berber Stilma 0653365047

Stamboom

Vader Ronaldo
Vader van vader Rubinstein
v.v.v. Rozenkavalier
m.v.v. Antine H Westf
Moeder van vader Carella
v.m.v. Ramino
m.m.v. Cassandra II
Moeder Gina
Vader van moeder Apollonios
v.v.m. Lombard
m.v.m. Amethysta
Moeder van moeder Aurora
v.m.m. Roemer
m.m.m. Miranda