Meer informatie

Pintabian hengst met 99,6% ox in zijn WAHO papieren vermeld. Dit is een speciaal ras wat meer dan 99% Arabische bloed heeft, vandaar dat ze hem geïmporteerd hebben vanuit Amerika. Geeft veulen met hoog percentage Arabieren bloed en altijd een bont veulen!
Homozygote voor Tobiano & voor Zwart/Black (TT/EE/aa).
Geboren in de USA.
Gekeurd en ingeschreven bij BAPS EN IPAR.
Gekeurd en vrij van SCID en CA. Schofthoogte is 1,50m, dekt een aantal cm’s groter.

Ongelofelijk mooie beweger, met een heel cool en eerlijk karakter.
Anderhalf jaar onder het zadel, basis en western (in)gereden. Afgelopen zomer endurance (lange afstanden) getraind. Hij staat op een pensionstal in Veldhoven.
Braaf bij de smid, gaat makkelijk trailer op, goed verkeersmak, kan alleen of in een groep naar buiten (rijden). Braaf in combinatie met andere paarden in de buurt. Je zou niet zeggen dat het een (dek) hengst is. Heel lief paard. 
Omdat hij nog wat 'groen' onder het zadel is heeft hij wel een consequente ruiter nodig.
Hij geniet van het buitenrijden, maar doet ook ontzettend zijn best als je in de bak met hem aan het trainen bent. 
Ben op zoek naar een gouden plek voor deze kanjer omdat ik met hem erbij gewoon niet genoeg tijd voor mijn andere paardje heb.
Vooral in het dekseizoen komen er nogal wat dek aanvragen waar ook een hoop tijd in gaat zitten. Hij dekt KI, niet natuurlijk. 
Op dit moment zijn er rond de 40 veulens van hem in Belgie, Nederland en Frankerijk. foto's hiervan zijn terug te vinden op zijn eigen Facebook pagina: GP Dakota Dancer.

Tevens staan daar veel meer foto's en video's van Dancer op, onder het zadel, aan de longe etc.

Hij is te koop zonder papieren (als recreatie/rijpaard) of met alle dekcertificaten, stamboompapieren zodat het dekken voortgezet kan worden. Prijs is bespreekbaar voor een goed huis.

Voor vragen neem gerust contact met me op, u kunt me bereiken op 06-24692030

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.