Meer informatie

✨ Luxe, betrouwbare sportpony✨

Hierbij onze 11 jarige NRPS pony ruin Vival te koop. Vival is Z1 dressuur geklasseerd en kan ook goed springen, maar is vanwege ambitie van de ruiter nooit uitgebracht. Huidige amazone is in 9 maanden van de L1, naar de Z1 met winst gereden. Alle oefeningen in het Z zijn goed bevestigd. Is nooit Z2 gestart wegens lengte van de amazone (>1.83m). Heeft wel de capaciteit om Z2 te starten.

Vival is 100% betrouwbaar en heeft de huidige amazone veel vertrouwen gegeven. Huidige amazone was door een boevige B pony wat onzeker, maar heeft met Vival zich ontwikkeld tot een zelfverzekerde ruiter. Hij zal nooit bokken of steigeren, maar is wel fijn voorwaarts (niet loperig).

Vival heeft veel wedstrijdervaring en is nergens van onder de indruk. Op wedstrijd doet hij er net een schepje bovenop. Gaat zo de trailer op en kan daar alleen zeer braaf in staan.

Is ook gewend om in het bos te rijden en is verkeersmak. 

Afstammeling: Viva la Bam X Casper.

Stokmaat: 1,42m is kleine D daardoor zeer geschikt voor overgang van A/B pony.

DE droompony van ieder kind. Staat uren stil om te poetsen, is alleen te scheren. Geen stalgebreken, braaf bij zowel hoefsmid, als tandarts en dierenarts.

Prijs: 7000 euro

Hij gaat allen weg naar een ***** huisje, waar hij ook buitenkomt. 

Bellen of Whatsapp: 06-51794543

Stamboom

Vader Viva la Bam
Vader van vader Casper
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.