Meer informatie

Kaleesi is een mooie, lieve vos merrie van Everdale x Jazz. Ze word dit jaar vier jaar en heeft een stokmaat van ongeveer 1,58 M, ze is zeker nog niet uitgegroeid.

Ze heeft drie fijne correcte gangen, pakt het werk erg goed op en heeft al behoorlijk veel balans voor een jong paard. Ze is nu zo'n drie maanden zadelmak en laat zich erg fijn bewerken, loopt netjes aan de teugel en is zeer licht in de mond.

Ze heeft een zeer fijn karakter en is heel nuchter. Met andere paarden in de bak rijden is ook geen enkel probleem.Khaleesi is voor meerdere doeleinden geschikt: voor de sport, voor zowel een beginnende ruiter als gevorderde ruiter, maar ook zeer interessant voor de fokkerij, ze komt uit een erg mooi stammetje. Drie bekende dressuurvaders op rij, gecombineerd met de bekende Nomia stam, in de merrielijn komen zowel keuringspaarden als sportpaarden voor en een halfbroer van deze merrie (zelfde moeder) loopt Inter ||. 

Khaleesi is gemakkelijk in de omgang met andere paarden, rustig op stal, braaf bij de hoefsmid en op de trailer.Kortom: zoekt u een fijn paard die u nog geheel naar eigen hand kunt zetten en waarmee u fijn kunt rijden dan is Khaleesi wellicht geschikt voor u!
 
Vraagprijs: 8000 euro
Voor meer informatie mail of bel gerust.
Charlotte van der steen :
lotjesteen@hotmail.com of 0630812171

Stamboom

Vader Everdale
Vader van vader Lord Leatherdale
v.v.v. Lord Loxley
m.v.v. Fairless P
Moeder van vader Aliska K
Elite,EPTM(-dress)
v.m.v. Negro
Preferent
m.m.v. Lisenka
Keur, Preferent
Moeder Nerensa
Ster
Vader van moeder Jazz
Preferent
v.v.m. Cocktail
preferent
m.v.m. Charmante
Keur, Prestatie
Moeder van moeder Ferensa
Ster
v.m.m. Variant
m.m.m. Borion
Ster, Sport (dress)
Weda & Wensing
Download standaard verkoopcontract
Opgemaakt door Wensing Advocaten
Download
Findio Paard voor Lenen