Meer informatie

te koop:
mooie koolzwarte P.R.E Andalusier hengst
genaamd Kiovo geboren 2016 Nu al een grote maat, rond de 1.65m.
En groeit nog wel even door.Heel mooi gebouwd, veel body al.

Wordt nu spelenderwijs bekend gemaakt met longe-werk. En heeft nu al 1 of 2 keer een zadel opgehad. Dit is allemaal geen probleem. Hij laat zich heel makkelijk bewerken.(kan bij ons verder zadelmak gemaakt wordt)

Kiovo heeft gewoon een heel fijn en rustig karakter.In de omgang ook heel braaf van karakter, en heel rustig op stal.Deze kanjer is in het bezit van zijn P.R.E paspoort/papieren/cartatevens is hij op 23-04-2019 rontgenlogisch gekeurd door DAP Bodegraven

Hij is nog hengst, heeft geen hengstenkuren.

hij kan in opdracht bij ons gecastreerd worden bij verkoop.

tevens hebben wij nog veel meer van dit soort P.R.E Andalusiers staan. (gemiddeld 20) wij selecteren op karakter en beweging, en de looks, en vooral gezondheid.

u moet begrijpen dat wij de ernstige voorkeur hebben voor telefonisch contact .Dit is puur omdat wij de hele dag anders bezig zijn met penny meisjes te beantwoorden. En als mensen echt serieus zijn bellen ze wel.dus dit houdt in ons niet te mailen, appen, of via facebook benaderen.u kunt ons 7 dagen per week bereiken op 06-13977257, wij staan jullie dan ook graag te woord om alle informatie over onze paarden te kunnen geven.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.