Meer informatie

Te koop manege/pensionstal/trainingsstal Het complex ligt zeer centraal gelegen en goed bereikbaar via A6 en N50(A50) nabij het centrum van Emmeloord gelegen aan het Emmerlerbos welke is voorzien van ruiterpaden. Ideaal voor het starten van een nieuwe eigen manege of trainingsstal. De accommodatie heeft de volgende faciliteiten: 
- Binnenrijbaan (asbestvrij)
- buitenrijbaan, 
- longeerring, 
- 27 stallen, 
- spuitplaats, 
- grote kapschuur voor opslag van fourage of werktuigen (klein deel asbest), 
- grote kantine met keuken en kantoor alsmede boven gelegen appartement. 
De accommodatie zal worden afgesplitst van de overige accommodatie, heeft zijn eigen opgang en kan daardoor volledig worden afgescheiden van het andere deel. Tussen de twee rijhalen gelegen kantine appartement, keuken kantoor en wc's behoren tot het aangeboden deel. Scheidingswand  kantine en aangrenzende rijhal zuidzijde is erfgrens zodat de manege in zijn geheel aangeboden wordt. 
Bouw van extra woning op het terrein behoort tot mogelijkheden.
Bij de accommodatie worden twee weilanden aangeboden zodat de totale oppervlakte 3 ha bedraagt. 
Het geheel is in erfpacht van gemeente Noordoostpolder uitgegeven. Erfpacht is onbeperkt te verlengen en heeft een zeer laag rentepercentage (€ 2500,- per jaar ofwel 1% van waarde grond). Erfpacht biedt een clausule van bij eventuele overname door de Gemeente er vergoeding verschuldigd is tegen herbouwwaarde. Overname door Gemeente in toekomst is momenteel geheel niet ter sprake.
De bestemming Sport-manege dus voor alle doeleinden van paardensport danwel ondergeschikt aan.
De vraagprijs bedraagt € 389.000.