Meer informatie

7 jarige Merrie met Hannoveraans papier. Geklasseerd in de L2, doet daarnaast een nette schouderbinnenwaarts, contra en een groene vliegende wissel. Paard met 3 erg goede gangen, waarbij de stap en galop uitblinken. Heeft zeker potentie voor het hogere werk. Niet geschikt voor echte beginner of onzekere ruiter, maar voor consequente ruiter met gevoel die lekker verder met haar aan de gang gaat en haar verder gaat opleiden. 

Ze loopt daarnaast wekelijkse mee in de springles als afwisseling, ze springt altijd en weigert niet!. Is mee geweest op oefenparcours en heeft een oefencross gelopen. Ook regelmatig op buitenrit en naar het strand geweest wat ze erg mooi vindt. Dit maakt haar naast haar dressuurkwaliteiten dus ook een fijn allround paard. 

Ze is helemaal gezond en heeft sterke/goede hoeven. Klinisch en röntgen goedgekeurd incl. hals/rug. Recent naar tandarts en osteopaat (komt hier jaarlijks) geweest. We zoeken een goed tehuis voor haar waar ze net als bij ons overdag buiten komt en met andere paarden staat. Bij haar vorige eigenaar stond ze 23/7 op stal en hier werd ze erg ongelukkig en onrustig van op stal (net zoals bijna elk paard). Wanneer ze overdag in de paddock/wei komt is er niks aan de hand. Makkelijk in omgang, loopt zo de trailer op en kan goed met andere paarden. Voor meer info en een filmpje: 0642904374. Graag eerst een berichtje sturen ivm slechte bereikbaarheid. 

Stamboom

Vader Spörcken
Vader van vader Sir Donnerhall I
v.v.v. Sandro Hit
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Brentano II
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Weltmeyer
m.m.m.