Meer informatie

***Te koop*** by Paardenwagentje.NL | MVV Horsetrucks

Deze prachtige zwarte paardenvrachtwagen van Iveco Eurocargo geschikt voor 3 paarden met grote ruime living is een lust voor het oog.
De ideale paardenwagen voor iemand die houdt van comfort en/of zich wil terug trekken op concours voor een lekker bakje koffie in de living, of internationaal op pad wil. Het plaatsen van een trekhaak behoort tot de mogelijkheden om extra paarden of spullen mee te nemen op concours. Let op, deze paardenauto is met C-rijbewijs te besturen. De wagen heeft diverse luxes o.a.: camera bij de paarden, achteruitrij camera, afspuitsysteem, 3-zits cabine, 4 slaapplaatsen, hoekbank met tafel, kookstel, koelkast, douche/toilet combinatie en nog veel meer. Diverse opbergruimtes onder de wagen en een lier voor de concourskast. Alles met een hoogwaardige Engelse afwerking. Wagen is onder de 7500kg, dus geen eurovignet. Prijs is marge (geen btw / bpm) Financiering is mogelijk. Bezichtigen alleen op afspraak. U bent van harte welkom. Koffie staat klaar.

Meer info graag mailen, pb of sms, whatsapp of bel: 0031(0)6-13840220 Maurice van vliet Sporthorses bv Moleneindsestraat 34a, 4147RJ, Hoeven www.paardenwagentje.nl info@paardenwagentje.nl
Paardenwagentje.NL heeft geen dure showroom en duur personeel, daarom bieden wij altijd leuke en eerlijke gebruikte paardenwagens aan tegen zeer scherpe tarieven. Wij verhuren paardenwagens, maar bieden ook regelmatig leuke gebruikte 2-paards vrachtwagens te koop aan. Voornamelijk Renault Master, maar ook andere merken zoals Fiat, Mercedes, Opel, Citroën of Peugeot.