Meer informatie

Mooie leuke fok/recreatie/leer merrie te koop wegens stop zetten hobby.

Paard is 17 jaar en heeft in het verleden Z2 gelopen.Heeft in het verleden ook een prachtig veulen van Johnson gekregen.Bij mij alleen recreatief gereden.Heeft een tijdje stil gestaan en word nu weer opgepakt. Geen blessures gehad of dergelijke.

Afgelopen jaar is ze waarschijnlijk door een andere pony in haar staart gebeten waardoor dit is gaan ontsteken en ze een stuk hebben moeten verwijderen. Nu is de staart weer flink gegroeid en kunnen er eventueel extensions in worden gezet.

Ze word nu weer langzaam opgepakt in het werk en loopt braaf haar rondje. Met enige training zou ze weer op niveau kunnen lopen. Heeft talent voor meer.

Het is geen beginners paard of voor onzekere ruiters. Ze heeft een ervaren ruiter nodig die niet bang is. Ze heeft een sterk karakter en test je op begin uit.

Verder is ze heel lief in de omgang. Braaf in het bos in een groep. Alleen is ze erg alert en onzeker maar wel braaf. Geen gebreken of dergelijke.

We vragen 3.750 voor haar en zoeken een goed huisje.Al haar spullen zoals zadel, hoofdstel zijn eventueel mee over te nemen.

Wegens telefonisch slecht bereikbaar graag reacties via mail of Whatsapp.

Stamboom

Vader pyriet
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder rossini
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.