Meer informatie

Chique bruine merrie te koop. Gentleman keur x Highline. Geboren 16 mei 2016. Lulona is een lieve, goudeerlijke, maar scherpe merrie met drie goede gangen en beloofd een succesvol springpaard / eventer te worden. Lulona kan goed met andere paarden. Lulona pakt het werk aan de longe goed op en is inmiddels gewend aan het zadel.

Vader is de keurhengst Gentleman die zelf 1.60m liep en veel 1.60m en 1.55m paarden bracht waaronder de in het 1.60m uitgebrachte ggk hengst Kid Gentleman, de 1.60m paarden VDL Wizzard, Whisper, Lutopia, Man in Black; de ggk hengst Amsterdam (1.55m), de prestatie sport merrie Soul Sister (1.50m), maar ook de in het GP dressuur uitgebrachte Memphis en de PSG Inter I lopende Sir Gentle. De moeder van Gentleman, de ster preferente prestatiemerrie Amieka is de volle zus van de in het 1.60m uitgebrachte Calypso en tevens de moeder van de ggk hengst Optimist (V. Kojak).

Moeder Tulona is de kleindochter van de keur merrie Ulona, die o.a. de 1.40m springende Avatar (V. Epilot) en het Z2 ruin Olfert (V. Slaney XX) bracht. Zij is ook de volle zus is van de goedgekeurde hengst Tusveld. Uit deze merrielijn komen meerdere goede sportpaarden zoals Carolien D (V.  Chippendale 1.45m), Olver (V. Faldo 1.40m), Miss Caruso (V. Flemmingh CIC 3*) en veel meer!
Via moedersvader Highline zien we de prestatie preferent keurmerrie Zancara in de afstamming van Lulona. Zancara, tevens de moeder van Jur Vrielings Bubalu VDL en is de moeder van maar liefst 4 goedgekeurde hengsten. Naast Bubalu VDL (1.60m) zijn dit Montreal VDL (1.60m), Pessoa VDL (1.60m) en Great Pleasure VDL (1.40m).Grootmoeder Diancara (keur) is tevens de moeder van de goedgekeurde hengsten Sunlight van de Zuuthoeve en Caballero van de Dwergse Hagen. 

Lulona is vrij van (stal) gebreken. Alle (her)keuringen zijn toegestaan, kosten koper. Filmpjes op aanvraag.

Stamboom

Vader Gentleman
Keur
Vader van vader Boreas
v.v.v. Jasper
Keur
m.v.v. Rudith
Keur Preferent
Moeder van vader Amieka
ster, preferent, prestatie
v.m.v. Lucky Boy XX
Gamieka
m.m.v. Gamieka
Ster
Moeder Tulona
Vader van moeder Highline
v.v.m. Sit this One Out XX
m.v.m. Diancara
Keur
Moeder van moeder Fulona
v.m.m. Turbo
m.m.m. Ulona
Keur