Meer informatie

zeer mooie P.R.E Andalusier hengst
grote maat , rond de 1.65 M
geboren 2015.

braver bestaat niet!!!Guerrillero is een hele stoere maar lieve verschijning.heel barok type, mooi rond.

zijn beweging is zeer goed, hij heeft 3 zeer correcte gangen

Hij is heel braaf betrouwbaar gereden, goed aan de hulpen en simpel na te rijden voor iedereen. absoluut geschikt voor de beginnende of onzekere ruiter.

op stal en in de omgang is hij ook 100% braaf. vindt alles prima en is dol op aandacht.heel rustig karakter, niet snel onder de indruk.

Deze kanjer is in het bezit van P.R.E stamboek, carta ect

.tevens is hij op 23-04-2019 rontgenlogisch gekeurd door DAP Bodegraven
Hij is nog hengst, maar heeft totaal geen hengsten kuren hij kan uiteraard in opdracht bij ons gecastreerd worden bij verkoop.

tevens hebben wij nog veel meer van dit soort P.R.E Andalusiers staan. (gemiddeld 20) wij selecteren op karakter en beweging, en de looks, en vooral gezondheid.

u moet begrijpen dat wij de ernstige voorkeur hebben voor telefonisch contact .Dit is puur omdat wij de hele dag anders bezig zijn met penny meisjes te beantwoorden. En als mensen echt serieus zijn bellen ze wel.dus dit houdt in ons niet te mailen, appen, of via facebook benaderen.u kunt ons 7 dagen per week bereiken op 06-13977257, wij staan jullie dan ook graag te woord om alle informatie over onze paarden te kunnen geven.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.