Meer informatie

Chique sport E-pony aangeboden! 

Met heel veel pijn in ons hart, wegens bereiken van 18-jarige leeftijd amazone bieden wij onze talentvolle sportpony aan. Elena is een 10-jarige Welsh merrie en is officieel gemeten op 1.54 m. Elena is Z1 dressuur geklasseerd zowel tussen de pony’s als bij de paarden en is een aantal keren mee geweest voor een B springparcours. Ook heeft ze enkele ervaring met SGW maar is hierin verder niet uitgebracht. Zet altijd haar beste beentje voor en eindigt geregeld bovenaan.

Elena is een schat van een pony en als je eenmaal haar vertrouwen hebt gewonnen zal ze voor je door het vuur gaan. Ze is erg werkwillig en nog lang niet uitgeleerd. Elena komt het meest op haar recht in de dressuursport, met geregeld springen doe je haar geen plezier. Ook buitenritten zijn geen probleem, alleen of in een groep. Wel heeft ze hiervoor een consequente ruiter nodig omdat ze nog wel eens wat streken heeft. Ze zal verder nooit gemeen doen of steigeren.

Verder heb ik vrijwel alles met haar gedaan en geprobeerd en niks is haar te gek. Elena is niet geschikt voor echte beginners en heeft een consequente ruiter nodig. Al met al, een fantastische veelzijdige leerpony! Elena is altijd op tijd geënt, ontwormd en bekapt. Ze staat voor op ijzers.

Hogere prijsklasse Ze staat absoluut niet in de weg en gaat alleen weg naar een gouden huisje!! Handelaars en maneges hoeven niet te reageren, enkel serieuze kopers! Keuringskosten koper.

Voor verdere informatie gelieve na 18:00 uur te bellen naar het nummer: 0646518423

Stamboom

Vader Elando
Vader van vader Elan (bb)
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Lamiera
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Haandpaol´s Mirthe
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Groninger indoor kampioenschappen 2017 L1 2
Finale DCIG IICH Groningen 2017 M2 7
Groninger indoor kampioenschappen 2018 Z1 pony´s 4
Groninger indoor kampioenschappen 2019 Z1 paarden 6