Meer informatie

Fidzji is een ruin geboren in mei 2005, dus ondertussen 13 jaar. Hij is springgericht gefokt (Bonnie Prince Charlie x Uriella Van Koekshof).

Hij is een aantal jaar geleden uitgebracht op jumping tot 100cm, daarna altijd dressuurmatig gereden wegens te weinig tijd om hem in conditie te rijden. Ik ben met hem vaak in groep en met twee gaan wandelen, dit gaat allebei perfect. Om alleen met hem op buitenrit te gaan is hij wat onzeker, maar door dit regelmatiger te doen lukt dit wel. 

In de omgang is hij enorm lief, heeft geen stalgebreken, gaat perfect op trailer en camion, geen problemen bij hoefsmid,... Ook naar andere paarden is hij zeer sociaal en wil hij met iedereen vriendjes zijn. 

Wegens tijdsgebrek zoek ik voor hem een 5 sterren thuis! Ik kan hem spijtig genoeg niet de aandacht geven die hij verdient. Hij kan verkocht worden met zijn 2 zadels, dekens, hoofdstellen,...(vraagprijs is dan €4000)

Fidzji is niet geschikt voor een beginnende/onzekere ruiter doordat hij durft uittesten door te bokken.

Fidzji staat gestald in Koekelare, West-Vlaanderen en we hebben een binnenpiste waarin hij kan getest worden. Voor verdere vragen mag je mij steeds een berichtje sturen of eens bellen en langskomen. 

Stamboom

Vader Bonnie Prince Charlie
Vader van vader Sheyenne de Baugy
v.v.v. Grand Veneur
m.v.v. Berenice
Moeder van vader Jenna
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Uriella van Koekshof
Vader van moeder Quickfeuer van Koekshof
v.v.m. Heartbreaker
m.v.m. Feuergold vh Bekersveld
Moeder van moeder Floria
v.m.m. Admiraal Ferdinand
m.m.m. Tesi