Meer informatie

NICE GUY MG (GLOCK’s Zonik x ster/sport/D-OC Oscar x ster/prest Jazz)
***LET OP: Hogere prijsklasse!***
Bent u op zoek naar een dressuurbelofte voor de toekomst? Nice Guy MG. Een veelbelovend, groot, lang gelijnd en vriendelijk dressuurveulen met uitstekende beweging en een fantastische afstamming!
Vader GLOCK’s Zonik N.O.P. is het nieuwe toppaard van Edward Gal. Nederlands kampioen Zware Tour en nu al gereserveerd voor de Olympische spelen in Tokyo.
Moeder Doonja (ster/sport/D-OC Oscar x ster/prest Jazz) komt uit de bekende succesvolle Bottiestam. Een sterke prestatiestam waarin dressuuraanleg verankerd ligt. Zij haalde haar sportpredikaat al op zesjarige leeftijd en is qua africhting inmiddels PSG klaar. Haar broers en zussen hebben hetzelfde dressuurtalent, o.a.Uri Geller PSG, Zazou PSG/Inter 1 (internationaal met Mark Mills en Alana Cabazon), momenteel uitgebracht in het Ierse juniorenteam. Bonifaas RDH 4e plaats in de LT in de Australische kampioenschappen met Christina McElwain, inmiddels GP. Op de longlist voor Tokyo. Faust tweede bezichtiging KWPN en Grets kampioen vijfjarige dressuurpaarden Zuid-Australië.

Hebt u serieuze belangstelling? U bent hartelijk welkom om hem te bezichtigen.

Stamboom

Vader GLOCK's Zonik
D-OC WFFS free
Vader van vader Blue Hors Zack
WFFS free
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Doonja
ster/sport (dr)/D-OC
Vader van moeder Oscar
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Petrouska
ster/prest
v.m.m. Jazz
m.m.m.