Meer informatie

Elvera is een mooie, lieve vos merrie met een fantastische instelling en een gouden karakter.

Mijn super woman is opzoek naar een nieuw baasje. Omdat ik zelf liever naar springwedstrijden ga. Maar ze wel alle kwaliteiten bezit om een dressuur concourspaard te zijn!

Zeer talentvolle dochter van de top dressuur vererver Jazz en moedersvader is Obelisk waar dan weer de volbloed hengst Apple King voor zit. Doordat deze merrie extra looplust heeft, zeer goede gangen en altijd bereid is voor je te werken maakt dit tot een enorm genot om haar te mogen rijden.

Ze is ZZ-licht geklasseerd, maar heeft nog veel meer in haar mars met de juiste ruiter of amazone.
Ook voor de overstap van pony naar paard of een amateur is ze zeker geschikt. Want ze is super braaf, zeer werkwillig en zal niet zomaar ergens van schrikken. Ze heeft wel wat temperament wanneer hier om gevraagd word tijdens oefeningen.
We rijden thuis, op concours, in het bos en langs de drukke weg het maakt echt niet uit waar je ze mee naar toe neemt, ze wil en kan het allemaal.

In de omgang is Elvera erg lief en aanhankelijk, een echt knuffelpaard! Ook heel sociaal met andere paarden. Het enige merriegedrag wat ze kan vertonen is op stal tijdens het voeren.
Röntgenologisch gekeurd inclusief rug en hals op 31-08-2018.

https://youtu.be/-B_B6KQE_RE

Elvera is te bezichtigen in Schaijk, Noord-Brabant.
Voor meer informatie 0683561077 of info@stalveld.nl

Stamboom

Vader Jazz
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Obelisk
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Apple king
m.m.m.