Meer informatie

Lerone is een chique donkerbruine ruin. Hij heeft 3 hele goede gangen waardoor hij als veulen geselecteerd was voor de Limburgse veulenveiling. Door omstandigheden is hij daar toen niet geveild.
Hij kan zeer goed schakelen met een sterk achterbeengebruik. Hij is sterk gebouwd en goed bespierd maar zeker nog niet uitgegroeid. Hij heeft het coole karakter van zijn dressuurvader Spielberg en de werklust en super achterbeengebruik van zijn springmoeder Verona geërfd. Zijn Hors la Loi moeder kan zeer goed bewegen en zij gaf al eerder een super fijne merrie van Spielberg. Deze volle zus is ook in mijn bezit en loopt  momenteel Z dressuur.
Verder komen uit deze bekende Nomia-stam veel sportpaarden welke nationaal en internationaal presteren en komen er veel goedgekeurde hengsten uit deze stam.
BENEDICTUS (v.CONCORDE ) SP INT 1.45 ALFIE BRADSTOCK (GBR)
COR ME HAL (v.OKLUND ) SP NED 1.30
DORINA H (v.VERDI ) SP NED 1.35
GWENDOLIEN (v.USTINOV ) SP NED 1.30
ZADEE (v.RHODIUM ) SP NED 1.30
KORINA (v.FOCUS ) DR NED Z1
LORINA (v.VOLTAIRE ) DR NED Z1
BJÖRN (v.UNDIGO ) DR NED Z1
CORINA (v.JOHNSON ) DR NED Z1
OKORINA (v.KIMBERLEY ) DR NED ZZL
ROSTANA (v.KIMBERLEY ) DR NED Z1

Wij denken dat Lerone geschikt is voor zowel de spring- als de dressuursport. Hij is goed in de hand en is los in het land te bekappen. Op dit moment staat hij nog 'rauw' in de opfok. Hij is zeer goed bijgehouden met smid, ontwormen en inentingen. Door tijdgebrek is hij nog niet naar huis gehaald en zadelmakgemaakt maar gezien zijn karakter en alle andere nakomelingen die wij uit deze stam zelf zadelmak hebben gemaakt, zal dat erg gemakkelijk gaan.
Voor meer info graag bellen 06 - 18886032

Stamboom

Vader Spielberg
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Verona
PROK
Vader van moeder Hors la Loi II
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Lorien T
Prestatie
v.m.m. Ekstein
m.m.m. Dorina
Keur