Meer informatie

Zeer talentvolle super bewegende B pony, wedstrijdklaar wordt nu verder opgeleid door een Z amazone.

Zeer chique 5-jarige grote B pony merrie van 126 hoog De pony heeft een goede stap, een gedragen grote draf met SUPER achterbeen gebruik,en een zeer goede bergopwaartse galop.ze loopt met veel swung en souplesse. De pony is fijn voorwaarts en goed aan de hulpen, ze loopt makkelijk nagevelijk en is licht in de mond. Ze wil graag voor haar ruiter werken, en maakt ook braaf een sprongetje.  Mooi type en een sprekend chique hoofd, de pony heeft veel uitstraling, een echte eyecatcher ! Een pony die opvalt in de ring door haar bewegingen en knappe verschijning  Ze is heel makkelijk in de omgang, staat netjes vast met borstelen, invlechten en opzadelen. Ze is trailermak, door een kind te laden en ook bij de hoefsmid is ze heel braaf.

echt een super pony voor iemand die een zeer getalenteerde pony zoekt, en hoog in de sport wil gaan rijden.  De pony wordt op L nivo getraind, en leert heel makkelijk en heeft plezier in het werk. Deze pony zou door zijn opvallende uitstraling en kwaliteit zeker hoge ogen gooien waar menig paardenruiter jaloers op kan zijn. Deze talentvolle pony is niet geschikt voor een beginnende ruiter, ze vind het spannend als de ruiter niet kan licht rijden of niet in balans zit daar is ze nu te netjes voor gereden, maar een ruitertje met veel ambitie en talent en ouders die bereid zijn om hun dochter of zoon te helpen dan is het een super pony.  Omdat de pony zeer veel talent heeft wordt zij alleen verkocht bij gunning en een passende combinatie en een ruiter met sportambities

De pony werd kampioen op de keuring van haar jaargang.

Voor een ruiter/amazone met talent en ambities is dit een unieke kans om deze prachtige pony met zoveel potentie op stal te krijgen! 

Geen stalgebreken , 100% gezonde pony , alle keuringen toegestaan kk. Stamboom

Vader fairwood tomboy
Vader van vader laithehill mustard seed
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder vliedberg,s first lady
vl keur
Vader van moeder stougjeshoeve de luxe
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.