Meer informatie

NIEUWE ADVERTENTIE 10/4/19:
Uit onze fokkerij bieden wij aan: New Forest merrie v. 6 jaar oud, 1.46 m. groot. Mooie pony met aparte kleur en fijne gangen. Wij hebben haar zonder problemen zelf zadelmak gemaakt en dressuurmatig getraind en af en toe gesprongen. Ook is ze mee geweest op buitenrit, zowel alleen als met een groep. Heeft veel aanleg voor de springsport, maar zal ook in de dressuur niet misstaan.
Helaas is het geen kinderpony, ze is absoluut lief maar met een onzeker iemand weet ze precies dat zij de baas kan zijn en doet dan haar eigen ding. Loopt bijvoorbeeld de andere kant op en kan dan sterk zijn (vooral aan de hand). Verder is ze makkelijk op stal, bij de hoefsmid en op de trailer. Sociaal en makkelijk in de groep, geen merriekuren. 
Wij denken dat ze zou passen bij iemand die haar consequent behandelt en net zo'n sterk karakter heeft als zij. Ze is dan absoluut een fijne kameraad, waarmee je op alle vlakken plezier kan hebben. Voor een geschikte kandidaat is de prijs bespreekbaar. Wij hebben geen recent filmpje en helemaal geen springfilmpje beschikbaar.

Stamboom

Vader Hoppenhof's Hero
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder ster
Vader van moeder Sulaatik's Versace
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.