Meer informatie

VERKOCHT
Dit prachtige vos merrieveulen Onita (foto 1 en 2) uit de Elite merrie Gonita (en IBOP springen) wordt aanstaande vrijdag 13 september geveild op de veulenveiling in Dwingeloo.
Onita is een halfzus van King Blue (Zirocco Blue X Andiamo) die dit jaar 3e werd in de Blomcup finale van de vierjarigen.
Moeders moeder is de ster preferente Indoctro-merrie Tornita L (moeder = Hernita: http://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/36545). 
Tornita L is de grootmoeder van Julio (Zirocco Blue x Indorado) die in 2018 eerst de Noordelijke jonge springpaarden opleiding won en vervolgens 5e werd in de Blomcup finale van de vierjarigen.  Tevens is Tornita grootmoeder van King Blue (Zirocco Blue X Andiamo) die in 2019 3e werd in de Blomcup finale van de vierjarigen.

'De stam van de Grand Prix hengst Santiago W komt onder de Dwingeloose veilinghamer!. En wel gecombineerd met Carrera en Andiamo. Twee hengsten die hun explosieve afdruk vererven. Waarbij de jonge aanstormende Carrera Europa met zijn nafok langzaam begint te veroveren. Ze vallen op in jonge paarden competities. En maken indruk met hun mooie springmanieren, lichtvoetigheid en reflexen. Onita is een halfzus van King Blue (Zirocco Blue X Andiamo) die dit jaar 3e werd in de Blomcup finale van de vierjarigen. Moeder Gonita scoorde tijdens haar merrietest achten voor de belangrijkste onderdelen waaronder de reflexen, techniek, het vermogen en de instelling. Grootmoeder Tornita is ook de moeder van de 1m40 springende Zidane VDL en tevens de halfzus van de eerder genoemde Santiago W. En de tante van meerdere paarden op 1m35 en 1m40 niveau'.
Stamboom

Vader Carrera
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Gonita
Elite IBOP
Vader van moeder Andiamo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Tornita L
ster Preverent
v.m.m. Indoctro
m.m.m.